diumenge, 26 de setembre del 2010

Comença la lliga de frontenis!

Ahir va començar la lliga. Enguany, amb novetats, pel que fa a la distribució de divisions a la delegació de València. Ara hi ha dos grups de 3a, i dos de 2a. La Font està en 3a B. Hi ha molts equips nous, que no coneixem i això ens obligarà a desplaçar-nos una miqueta més lluny. Com a contrapartida, l’al•licient de jugar i de conèixer equips i gent diferents.
Ahir vam jugar fora de casa, a Almoines, un poble amb un frontó difícil, casolà, molt baixet, la qual cosa fa difícil la pràctica del frontenis, sobretot per als saguers. Vam guanyar 1-2, finalment. Gabi i Emili no van tindre rival, liquidant la partida quasi sense suar per 30-10. Carlos & Carlos ja van haver de suar molt més contra Saoret i el seu company, però vam obtindre la victòria. Xacal i Juli sí que van haver de bregar a muntó en una partida trepidant, emocionant, enfrontant-se amb dos xics molt joves que prometen. El resultat ho diu tot: 30-29. Vam perdre, mala sort. Sobretot perquè anàvem guanyant 29-25! Mala sort, Xacal, no patisques! La pròxima, la guanyem. Amunt la Font!

2 comentaris:

GABI ha dit...

EIIIIIIIIII. QUIN COMENTARISTA MES BO. TINDRIES QUE FITXAR PER ALGUN MITJA DE COMUNICACIO PER FER COMENTARIS D'ESPORT.JAJAJAJAJA.

Juli Capilla ha dit...

Xe, gràcies! Pero em comfomaré amb comentar les nostres partides. Amunt La Font!