diumenge, 31 de gener del 2010

Xeraco, 5 - Oliva, 25

Dissabte de matí vàrem anar a Xeraco. Nou enfrontament entre els equips d'Oliva i de Xeraco, amb victòria per a l'equip visitant. La veritat és que els olivers van ser molt superiors, d'ací el resultat contundent. I Jordi va jugar molt bé, amb ganes.

Per la meua part, dissabte de vesprada vaig debutar amb el Miramar, amb derrota: 24 - 30. Una partida molt renyida, però; vam tindre una miqueta de mala sort, Xuso i jo; perquè vàrem anar per davant durant molts trams del partit i vàrem jugar millor, si més no durant els primers 20 punts. Al final, tres pilotes seguides fallades i algun punt de sort per part dels contrincats ens van tirar per terra la partida. A vore si a la pròxima hi ha més sort...

4 comentaris:

Gabriel ha dit...

Tots els comensaments son durs, pero les ganes sempre estan. Sort per a la proxima. un record GABI

Juli Capilla ha dit...

Gabi, deixeu-me lloc l'any que ve. De veres, vos trobe a faltar.

Sort a vosaltres també!

Juli

Anònim ha dit...

És gratificant poder vore els resultats dels "meus xiquets" ja que al estar tant lluny es fa raret no anar en ells als entrenaments. Que seguixquen així, estan començant i poc a poc aniran agarrant el ritme de competició.

Alfonso

Juli Capilla ha dit...

Hola, Alfonso! Ja m'ha dit Puri que estàs bé. Encara que si estigueres per ací, seria millor, no? Bo, ja falta menys per a tornar a casa. Et trobem a faltar.

Una abraçada!