diumenge, 7 de març del 2010

Ja tinc l’entrada per a la final del Bancaixa!

Divendres passat, Genovés II, Salva i Nacho (Benidorm) van aconseguir la victòria en la primera partida de la final del Circuit Bancaixa contra Pedro, Javi i Oñate (Alcàsser). El resultat, un clar 60-25.
El segon enfrontament de la final es disputarà el diumenge 14 de març al trinquet Pelayo de València. Jo ja tinc l’entrada, gràcies al meu amic Josep À. Mas, que m’ha introduït en el món de la pilota valenciana. Ens espera un esmorzarot abans de la partida i l’emoció de veure la final a la catedral de la pilota. Si l’equip de Genovés II torna a guanyar, aconseguirà el títol, però si ho fa el de Pedro, es forçarà un tercer encontre, previst a Llíria per al dia 21 de març. I no seria gens difícil, atesa la capacitat de resistència dels d'Alcàsser. Ja vorem.
D’altra banda, ahir l’equip d’Oliva de raspall de xiquets (Miguel Ángel, Joan i Jordi) van tornar a guanyar, aquesta vegada a casa contra un conjunt de Piles, que va jugar molt bé. Un partit disputadíssim que no es va resoldre sinó en l’últim joc. A falta de disputar-se un últim enfrontament de la primera ronda de la lliga comarcal, no n’han perdut cap. Enhorabona!