dimarts, 3 de març del 2009

Un breu, i plàcid, parèntesi

He tingut cinc dies de minivacances que m'han sabut a glòria. Sobretot perquè he pogut estar a casa amb la família i perquè he pogut entrenar -un dia només, però, perquè ací plou a bots i barrals. Després de 3 o 4 mesos vaig pujar al poliesportiu de la Plana. El frontó continua tan desastrós com sempre: per poc que ploga, s'hi fan uns bassals onerosos i no hi ha manera que el piso s'eixugue. Com sempre, la poca disponibilitat de la persona que s'encarrega del manteniment ens obliga a llevar l'aigua amb diversos mecanismes: motxos, secadores i paper de diari, que acaba per eixugar bastant satisfactòriament el frontó. Però paga la pena. Ahir érem quasi l'equip al complet. Vaig jugar dues partides: una davant, i l'altra darrere. Em trobe bé; fort i segur. A penes note que no quasi no entrene. Tinc tantes ganes de jugar que semble un animal en zel quan veig les tres parets verdes de la cantxa, i córrec darrere de la pilota com un esperitat. Després de la família -per descomptat!-, és el que més trobe a faltar de la meua absència a terres valencianes. Però tinc el cap de setmana per davant i, potser, caurà alguna partideta, presumiblement de lliga. Com sempre, hi havia els incondicionals: David Català, Vicent Tortosa, Emili Marcet... Genial. Després, no em podia dormir, de l'esforç (sempre em passa). Però me'n torne a Mallorca amb molt bon gust de boca. Fins al cap de setmana.

2 comentaris:

Príncep de les milotxes ha dit...

Què hi dius d'allò que avui publica al Levante crec que Alemany ( parle de memòria) del mite que s'ha construït sobre l'Ausiàs March al nostre País?
Què hi ha de veritat i/o mite al voltant de la seua obra i persona?
Joan Ferratè o Martí de Riquer?
Creus que les cultures ( editorials, historiadors, polítics) tendeixen a mitificar símbols i/o persones per generar identitats, que posteriorment se demostren interesades o fraus?
Et deixe l'enllaç per si no has pogut a les Illes fer-te amb el Levante. http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2009030400_39_562646__Cultura-expertos-tumban-mitos-Ausias

Príncep de les milotxes ha dit...

M'hauràs de perdonar Juli pel comentari anterior... Simplement estava llegint 275 blogs al mateix temps i no sé per què se m'ha ocorregut que tu podries donar-me una mica de llum a l'assumpte... potser en veure el teu llibre de poemes del Vicent A. Estellés se m'han creuat els cables i l'he comparat o identificat amb l'Ausiàs... o potser per haver llegit Aimia on hi ha tantes referències al clàssic Ausiàs...
No res un lapsus. Però si vols intercanviar paraules pots fer-ho a milotxes@gmail.com.
Una abraçada.